21 Nisan 2009 Salı

Yozgatlılar Yeni Ufuk’u da internetten okuyabilmek istiyor

Yozgat’ın günlük gazetelerinden Yeni Ufuk, 13 yaşına bastı. Başka şehir ve ülkelerde yaşayan Yozgatlılar ise, 13 yıllık bir gazetenin internet sitesinin olmayışından şikâyetçi. Yozgat gündemini internetten takib eden binlerce Yozgatlı, diğer gazeteler gibi Yeni Ufuk’u da internetten okuyabilmek istiyor.

Yozgat’ta günlük olarak yayınlanan gazetelerden Yeni Ufuk, kuruluşunun 13. yıldönümünü kutluyor.

Vali Çiçek’ten ziyaret

Yozgat Valisi Amir Çiçek de, 13. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yeni Ufuk’u ziyaret etti.

Gazetenin Sahibi Bekir Çaylak ve Genel Yayın Yönetmeni Muammer Karadeli ile bir süre sohbet eden Vali Çiçek, gazetenin 13. kuruluş yıldönümünü kutladı ve çalışanlarına başarılar diledi.

Yozgat Haber de ziyaret etti

Yozgat’ın günlük gazetelerinden Yozgat Haber gazetesi yöneticileri de, gazetenin kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yeni Ufuk’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Web sitesi ne zaman faaliyete geçecek?

Başka şehir ve ülkelerde yaşayan Yozgatlılar ise, 13 yıllık bir gazetenin internet sitesinin bulunmayışından şikâyetçi. Yozgat gündemini internetten takib eden binlerce Yozgatlı, diğer gazeteler gibi Yeni Ufuk’u da internetten okuyabilmek istiyor. Yeni Ufuk, daha önce web sitesiyle de okuyucusuna ulaşıyordu. Sitede meydana gelen teknik problemlerden sonra, gazetenin internet yayını uzun zamandan beri kesintiye uğramış durumda.

İleri, Merhaba ve Yozgat Haber internette

Yozgat’ta yayınlanan günlük gazetelerden İleri, Merhaba ve Yozgat Haber gazeteleri, internet ortamında da okunabiliyor. İleri ve Yozgat Haber, online yayınlarının yanı sıra, gazetelerinin başsayfalarını internet ortamında PDF formatıyla orijinal hâliyle de okuyucusuna ulaştırıyor.

Nice 13 yıllara

Yozgat Muhabir olarak, Yeni Ufuk’un 13. yaşını tebrik ediyor, nice 13 yıllara ulaşması dileğiyle, başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok: