24 Ocak 2009 Cumartesi

İleri’nin Valilik turları

İleri gazetesi yöneticilerinin bu ay içinde Yozgat Valiliği’ne yaptığı ziyaretler dikkat çekiyor.

İleri Gazetesi Sahibi Mükremin Kayhan’ın, Ocak ayının ilk günlerinde Ankara’dan gelerek Yozgat Valisi ve Belediye Başkanı’na yaptığı ziyaretin ardından, dün de İleri’nin Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan ve Yazı İşleri Müdürü Seda Erkılıç’ın Vali Yardımcısı Mustafa İngenç’i ziyaret etmeleri, dikkat çekti.

Yozgat’ın mahallî gazetelerinden İleri’nin Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan ile Yazı İşleri Müdürü Seda Erkılıç, dün (23 Ocak) Yozgat Vali Yardımcısı Mustafa İngenç’i makamında ziyaret ettiler.

Ankara’dan Mükremin geldi

5 Ocak’ta Ankara’dan Yozgat’a gelen İleri Gazetesi’nin Sahibi Mükremin Kayhan da, Yozgat Valisi Amir Çiçek, Belediye Başkanı Yusuf Başer’i makamlarında ziyaret etmişti.

İleri gazetesinde 7 Ocak’ta yayınlanan ziyaret haberinde Kayhan’ın Vali Çiçek’le yaptığı görüşmede “Yozgat’ın dünü, bugünü ve geleceğinin ele alındığı” belirtilmişti. Kayhan’ın, Belediye Başkanı Başer’e yaptığı ziyaretin de, “adaylığını tebrik” amacını taşıdığı kaydedilmişti.

Resmî ilân kavgası

Kısa bir süre önce ebadını büyütüp sayfa sayısını artıran İleri gazetesi, resmî ilânlardan aldığı payın artırılması için Yozgat Valiliği’ne müracaatta bulunmuştu. İleri’nin bu teşebbüsü, daha önce ebadını büyütüp sayfa sayısını artıran Yozgat Haber gazetesi yönetimini rahatsız etmiş, karşılıklı olarak yapılan yayınlarla sert tartışmalar yaşanmıştı.

Hiç yorum yok: